Himmel, se Havet!

Syltetøjet der løb løbsk

søndag 9. maj 2010klokken 16:48 · 5 kommentarer · Nuet

Hvilken dag er din syltetøjsdag? Fristes jeg næsten til at spørge. I dag er det i ihvertfald ikke min. 1200 gram skodsyltetøj blev det til, inden jeg gav op, og hældte skidtet på glas. 1200 gram forgæves forsøg på at lave en omgang sødmefuld jorbær-rabarbersyltetøj til fryd og fornøjelse på morgenknäcken. Det løb løbsk, og endte som en hysterisk blanding af jordbær, æble, rabarber, et par poser eksotisk frugt og et skævt biodynamisk druesaft. Vorherrebevars!

En brandvabel blev det også til.

Senere venter et par fiskepakker, og jeg håber at køkkenguden igen ser med milde øjne på mine udskejelser, når det bliver tid.

Hmm, skulle jeg lige supplere med et par skefulde skodsyltetøj, når der skal serveres?

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy