Himmel, se Havet!

REN fryd

torsdag 15. april 2010klokken 19:58 · 4 kommentarer · Aftenstund, Indkøb, Ve og vel

Så kom den endelig. Min pakke fra REN derovre i England, fuld af gode sager, der skal forsøde og blødgøre min kommende prinsessehud. Den skrappe kur er rigtig hård ved huden, og hen ad vejen kan man godt løbe sig kedelig af apotekets tilbud. Lidt luksus må der til, og da jeg på nettet fik tilbudt både 10% i velkomst og lav kurs, gik det hen og blev en rigtig god handel.

Ugen, der snart er gået, har været lidt rå i kanterne, så jeg er bimletræt, kroppen værker, huden ter sig, og pyha, altså. Nu behøver råhed heldigvis ikke at betyde, at det har været trist og kedeligt. Nej, nej, fornøjelsen har også været til at tage og føle på.

Om lidt sidder jeg igen i sofaen, og zapper lystigt rundt, lige indtil fjernbetjeningen glider mig af hænde, og jeg sovende savler på puden.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy