Himmel, se Havet!

REN fryd

torsdag 15. april 2010klokken 19:58 · 4 kommentarer · Aftenstund, Indkøb, Ve og vel

Så kom den endelig. Min pakke fra REN derovre i England, fuld af gode sager, der skal forsøde og blødgøre min kommende prinsessehud. Den skrappe kur er rigtig hård ved huden, og hen ad vejen kan man godt løbe sig kedelig af apotekets tilbud. Lidt luksus må der til, og da jeg på nettet fik tilbudt både 10% i velkomst og lav kurs, gik det hen og blev en rigtig god handel.

Ugen, der snart er gået, har været lidt rå i kanterne, så jeg er bimletræt, kroppen værker, huden ter sig, og pyha, altså. Nu behøver råhed heldigvis ikke at betyde, at det har været trist og kedeligt. Nej, nej, fornøjelsen har også været til at tage og føle på.

Om lidt sidder jeg igen i sofaen, og zapper lystigt rundt, lige indtil fjernbetjeningen glider mig af hænde, og jeg sovende savler på puden.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Eva

  Sov godt. Det kan du nok trænge til. Jeg vil også snart gå til køjs. Al den sol og forårskuller trætter.

 • Annette

  Det ser dejligt ud med alle de nye produkter 🙂

 • Hanne

  Du skal da ikke for sent i gang med nattoilette-ritualet når du skal smøres ind i alle de herligheder.
  Det ser lækkert og luksuriøst ud, en faktor der helt sikkert også er vederkvægende for pirlig hud.
  Jeg skal vist også snart daffe hen i kurven. Jeg skal være frisk til fernisering af den store royale kunstudstilling i morgen. Pindemadder og årgangssaftevand til 120 børn kræver at jeg er skarp fra morgenstunden:)
  Godnat herfra, lige om lidt er det weekend.

 • Anne F

  Hovedpudesavlendesøvnersomregelvederkvægende. Jeg kender god lyden af det der slubrende, når man vågner. od weekend.

Læg en kommentar

Jimmy