Himmel, se Havet!

Prinsessehud

onsdag 7. april 2010klokken 17:10 · 4 kommentarer · Indkøb, Tant og fjas, Ve og vel

I morgen skal jeg på hospitalet igen. Sidde i det kedelige venteværelse, og vente på Dr. House. Han er fra Esbjerg, har jeg ladet mig fortælle. Sagt som en formildende og forklarende omstændighed!?

Om en lille måneds tid skulle kuren være overstået, og Bjørnens søster har øst af sin viden og i den forbindelse brugt begrebet ‘prinsessehud’. Det vil jeg glæde mig til. Faktisk har jeg allerede på udvalgte steder, noteret mig en vis forskel. Meget henimod prinsesshuden. Og helt sikkert because I’m worth it, ing’?

Solen skinner i dag, og det kan man ikke sidde overhørigt, selvom roderiet med bloggen også er interessant. Dyrlægen havde igen åbnet op for biksen, så afsted gik det mod indkøb og nye aftaler. Da det vigtigste var på plads, cyklede jeg lidt rundt i lokalmiljøet på egen hånd, og trak vejret dybt i det herlige forår.

Jeg var på et tidspunkt på nippet til at rode mig ud i en lidt pebret udgift, men besindede mig. Det var en god ide, viste det sig, for nu har også jeg opdaget internethandelens lyksaligheder. En besparelse på over femhundrede kroner har tippet mig ud over kanten, og jeg har kastet mig ud på det dybe i internethandelhavet.

Sikkert skide farligt, men jeg tror, jeg klarer det.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy