Himmel, se Havet!

Forårsfarvede kanter

torsdag 8. april 2010klokken 15:28 · 7 kommentarer · Ve og vel

Kursus i patienthåndtering? Måske, det gik i hvert fald lidt bedre denne gang. Men, da han begyndte at tale om at forhøje dosis, blev jeg bleg. Om næbbet. Jeg tror imidlertid, han er skruet sammen på den måde, at han skal tale lidt højt, for sådan at høre, hvordan det lyder når det kommer ud i det fri, inden den endelige beslutning bliver taget. Og måske kunne han selv høre, at det lød forkert, det med den højere dosis, for han ændrede mening, og forlængede forløbet i stedet for. Med fire tuber hudcreme, og en ny tid til en afsluttende samtale, forlod jeg hastigt konsultationen inden den gode überlæge, blev til House igen.

Og bemærk venligst – afsluttende samtale!

Tilbage i det storkøbenhavnske kunne jeg konstatere, at det var meget godt, at jeg havde efterladt husholdningspengene derhjemme. Uh, de denimfarvede Clarks var skønne, samt alle de andre forårskåde tilbud, man nemt kunne falde over. Men det blev ved blomster fra Magasintorvet. Roser i bundter, og potter med duftgeranier og blå perlehyacinter.

Nu sidder jeg her i en blomsterprydet stue, og prøver at vænne mig fra Internet Explorer til fordel for Firefox, som jeg synes, kører en del langsommere end, hvad jeg har været vant til.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy