Himmel, se Havet!

Så du røgen

søndag 7. marts 2010klokken 22:01 · 2 kommentarer · Aftenstund

Hov! Hvor blev den af, weekenden? Det gik sandelig hurtigt. Nu sidder jeg her med op til flere hængepartier og en ny uge foran mig, hvor der allerede er plottet ting ind på kalenderbladene.

Fik jeg overhovedet noget ud af den? Weekenden.

Det gjorde jeg da. Jeg er både blevet svigtet af skatten, været i biffen, brugt penge og været ude og spise. Jeg har også fundet drømmen af en afløser, der skal tage over efter den gamle mus, der forlængst har mistet grebet.

I det hele taget har jeg tilbragt en rigtig dejlig weekend, hvor Bjørnen stillede op til både biograftur på en lørdag, og shoppetur med burgere på en søndag. Motion har vi også fået, idet vi gik hjem fra både det ene om lørdagen, og det andet om søndagen. Og så kan man da ikke forlange mere, vel?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy