Himmel, se Havet!

Svigtet

lørdag 6. marts 2010klokken 09:42 · 7 kommentarer · Morgenstund, Weekendsysler

Et bånd af smeltet sølv snor sig gennem den fredede græsplæne, der for tiden minder om vintergrønne, druknede mus. Jeg står for åbent vindue, og ser ud i verden. Armene skutter sig i den kolde morgenluft, mens jeg nyder solen, der varmer mit ansigt.

Jeg er godt nok kommet bagud med torsdagsrengøringen, og jeg tror, at vi kalder dagen søndag, inden den sag kommer helt ud af verden. Skattefar brændte mig nemlig af i går, så i dag kaster jeg mig i armene på Johnny Depp i stedet for. Han er også pænere, og langt bedre underholdning, når nu Skattefar pludselig tager sig så dyrt betalt.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

 • Dana

  Glæd dig. Depp er dejlig!

 • Annette

  Ak ja…du er ikke den eneste der er blevet svigtet af skattefar….
  Han er en skurk og bedrager 😉

  Jeg glæder mig til Depp, men det bliver en dag ældste kan …god fornøjelse med filmen 🙂

 • Pernille

  God fornøjelse, jeg glæder mig til den dag, det bliver min tur.
  Og tillykke med pandehåret, det ser fint ud. Jeg har prøvet et par gange, men pandehår og mig er ikke en god kombination, jeg ligner en skolepige fra tredie klasse, og mens ungdommelighed skulle være så godt, er der grænser for hvor langt tilbage det behøver være 🙂

 • capac

  Det er det, de mener med skattelettelse: Skat letter dig for flere penge! Velkommen i klubben!

 • Zette

  Jeg har igen i et godt forhold til skatte-daddy, men jeg er klar over, at han ikke er retfærdig i sine gunstbevillinger. Depp ku jeg nu godt bruge alligevel, men det er vel at trække lige lovlig meget på offerviljen?

 • Dana

  Zette: Så længe man ikke forlanger ham i gaveindpakning på dørtrinnet er det vel ikke for meget forlangt (Depp, altså!)??

 • Susanne

  Pyt med torsdagsrengøringen – måske du skulle gøre den færdig næste torsdag? Jeg håber Johnny vil være et plaster på det sår skattefar har tilføjet dig 🙂

Læg en kommentar

Jimmy