Himmel, se Havet!

Bakspejling af en fredag

fredag 5. marts 2010klokken 18:15 · 8 kommentarer · Aftenstund, Ve og vel, Weekendsysler

En ny post er blevet min, og jeg skal bevæge mig ind i et nyt område. Jeg er ikke så meget til politik og sådan, men i dag var jeg til mit første møde, og opdagede, at jeg vist alligevel er til politik og sådan. Det her, tror jeg, kan gå hen og blive rigtig sjovt i længden.

Resten af dagen har været fuld af sol, og jeg har er imponeret over, hvor meget energi, der kan ligge i et pandehår. Jeg føler mig helt spritny, og har fået tilført masser af energi fra hidtil ukendte reserver. Selvfølgelig ved jeg da godt, at det ikke kun skyldes det nye pandehår og de plukkede bryn, men at det også har noget at gøre med, at überlægen har en modspiller i den gode læge. Samt at solen skinner, og vi tramper utålmodige og kåde mod foråret. Og, at jeg river i nogle interessante ting både herhjemme, og på jobbet.

Hedder det mon anerkendelse?

Dagen i dag er også Skattefars, og jeg håber, der ligger lidt på plussiden til mig. Bjørnen er blevet gavmildt overøst, mens jeg stadig ikke har tjekket. Jeg må snart se at få kigget efter, for jeg kom vist til at lave en aftale om synsprøve hos en lokal optiker. Brillerne er fundet. Fede Clark Kent’er, og et par solbriller, der får mig til at føle mig som en Bette Davis-diva. Det skal nok blive godt.

Sluttelig skyder vi weekenden i gang. Bjørnen henter sushi, mens jeg forsøger at generobre min retmæssige plads på toppen af listen i Bejeweled Blitz på FB, hvor jeg midlertidigt er blevet slået af pinden af både Bjørnen og Andrea. De er nogle finker, er de! Begge to! Uf!

Rigtig glædelig fredagsaften.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy