Himmel, se Havet!

Forgården

onsdag 3. februar 2010klokken 18:43 · 1 kommentar · Arbejde, glædeligt overrasket, Ve og vel

I morges stod jeg af i Helvedes forgård.  En mavevirus, hvis kraft var som næret på jetbenzin, tog over i går aftes, og i morges muntrede den sig stadig i mit tarmsystem. Her havde jeg ellers forventningsfuldt befundet mig i forgården i adskillige dage, idet jeg havde fået fribillet helt ind i Helvedes eget køkken. Måske får jeg muligheden tilbudt en anden gang. Hvem ved?

Resten af dagen gik med ren sammenbidthed, og kursen lagt mod lukketid.

Jeg fik dog set et par strejf af soleskin, og fik uventede gaver. Først en tegning så fin, der forstillede et for os, den unge tegner selv og mig, sagde hunden, ukendt par iført svømmevinger på vej mod bassinet. Tegningen er påfaldende anderledes i farvevalget. Brun, sort, lilla, grå, grøn og mørkeblå. Ikke én eneste Barbie-nuance kan spores her. Jeg tror bestemt, den finder vejen frem til en ramme, for senere at havne på en af mine vægge.

Den anden gave var mere sådan en voksen ting. Èn tager for alvor over, så jeg kan give slip, og det kommer mig til glæde og gavn. Således at jeg kan bygge snehuler i større stil. Som jeg gjorde i dag.

Hulebyggeriet strandede her til eftermiddag på en frossen vandslange, der nu ligger indendørs til optøning. I morgen skal snehulen seriøst overrisles, så den forhåbentlig stivner i kuppelform. Hvordan vi så får hevet de to indkapslede mælkekasser ud af det frosne indre, det må vi se på til den tid. Et helt og aldeles uløseligt problem måske, men hold kæft, hvor vi morer os.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy