Himmel, se Havet!

Småpillerier

tirsdag 2. februar 2010klokken 18:56 · 1 kommentar · Aftenstund, Vejret

Jeg har fået fortalt, at folk stod i så lange rækker og køer i et nærliggende supermarked, at alle kasser måtte åbnes. Noget man ikke engang har oplevet i den travle juletid. Vi formoder, at det skyldes rygterne om, at københavnerne skal sne inde i dag. I aften. Eller i nat.

Jeg er klar. Pakker piller, og koger pasta, der skal danne underlag for hjemmerørte deller i tomatsovs. En restparti fra i går. Skulle det gå galt, mener jeg mig sikker på, at vi nok skal klare os. Selv i indesneet tilstand. Skulle det gå helt galt, og vare flere dage, må vi jo skovle os hen til tanken, eller den nærmeste kiosk.

Som sagt, jeg er klar, og ser med glæde frem til, at kyndelmissen slår knuden.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy