Himmel, se Havet!

Stranding

torsdag 4. februar 2010klokken 21:35 · 1 kommentar · Aftenstund, Ve og vel

Jeg er strandet mellem to punkter, og slår tiden ihjel midt inde byen. Befinder mig mellem tidlig fri og personalemøde sidst på eftermiddagen, først på aftenen.

Kan du huske, at jeg fortalte, hvordan jeg rev hul i min frakke i det lokale supermarked, og fik udbetalt erstatning mod at aflevere den tilskadekomne frakke i butikken? Jeg afleverede den lige før jul, og da erstatningsbeløbet var gået ind på kontoen, bestilte jeg en ny, men ganske anderledes model. Den var mindst tre uger undervejs, og i morges tog jeg den nye, men anderledes frakke på for første gang.

Da jeg iførte mig den anden gang i dag, og hoppede lykkeligt rundt om vores snehule, der efterhånden har udviklet sig til et helt bjerg, blev jeg opmærksom på en lang flænge i min nye, men anderledes frakke. Så den røg retur under strandingen mellem tidligt fri og personalemødet, og jeg forlod butikken iført min nye forårs- og sommer lette vind- og vandtætte parka i sort, og lækker hør.

Under mødet kunne jeg konstatere, at den nye medicin er begyndt at påvirke huden. Hvordan den før kunne revne, sprække og bløde, er temmelig meget vand ved siden af, hvad den kan præstere nu. Jeg følger udviklingen nøje, og glæder mig allerede, til de tre måneder kuren skal vare, er overstået.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy