Himmel, se Havet!

Vend dig om

tirsdag 26. januar 2010klokken 18:05 · 9 kommentarer · Aftenstund

På selve Islands Brygge har jeg øjnene fulstændigt forgabt klæbende på den rødglødende ildkugle, der langsomt forsvinder ned et eller andet sted bag Fisketorvet. Der er knald på kulden, men vinden er så godt som fraværende, så temperaturen er absolut spiselig, og hele scenariet lige til at falde pladask for.

Jeg elsker jo kulde, frost, is med en vintersol, der svinger sig fra svagtgult mod en lakblå himmel, over i den der rødglødende orange, som har fået mig til helt at standse op. Tilfældigt vender jeg mig, og får øje på et rødmende Christiansborg, der bliver helt blød i konturen, der i al det rosa.

To dåser mintpastiller, en stak koteletter plus det løse, havner i kurven, inden jeg vender næsen rigtig hjem. Hjem til varme, hygge, og friske kronelys i stagen foran vinduet.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy