Himmel, se Havet!

Mere hold end sat

mandag 25. januar 2010klokken 18:26 · 5 kommentarer · Aftenstund

Jeg gad godt blive sat af holdet. Altså det over lænden. Hele dagen igennem på jobbet har jeg tænkt på varme, varme, og varmepuder. Til vejs ende nåede jeg da også omsider, og tog turen omkring det lokale supermarked, hvor jeg blev kørt ned bagfra af sådan en indretning, som man kører rigtig mange varer ud i forretningen på, når man skal fylde op. Av for s…. da!

Hjemme lod jeg mig synke ned i stolen og halvt ude af kørepersianeren satte jeg mig foran skærmen, lurede lidt rundt, og blev straks fristet for vildt af dette indlæg. Nu kører det lystigt for MP3’eren. Rektangulært, praktisk, nemt.

I køkkenet er burgermasteren i gang, og om lidt trisser jeg ind til sofa, og ventende varmepude. Så godt, så glad, så god aften. Også til jer.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy