Himmel, se Havet!

Så nåede vi også frem

onsdag 6. januar 2010klokken 19:46 · 4 kommentarer · Familie, Jul

helligtrekonger

Vi har lige rejst os fra det bord, vi endelig nåede frem til efter endnu en lang dag i roderiets tegn. Bordet var blevet dækket med hvid dug og julemandservietter, der var lys i alle stagerne og friske blomster i vaserne. Bjørnen havde tryllet med hakket kød og burgerboller til alles tilfredshed. Kagen nåede vi ikke i år, men til gengæld serveres der et lille stykke chokolade sammen med kaffen, der i dagens anledning er tilsat et skvæt fløde.

Julen har i aften nået sin afslutning her i Bryggeboet, pynten er pakket væk, og stillet op på det pæne nye loft. Det har været en god og dejlig jul i år. Mere er der ikke at sige om den sag. Jo måske lige, glædelig helligtrekongers!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy