Himmel, se Havet!

I al hast

torsdag 31. december 2009klokken 15:52 · 10 kommentarer · Nytår

Nytilkomne

Hvor ville jeg gerne nå hele blogverdenen rundt, og aflevere en lille finurlig og venlig nytårshilsen hos alle, hver især. Men, jeg har fået min sag for i køkkenet, og kan mærke, at det kommer til at knibe med at få al det sagt og gjort, mens tid er, sådan på den enkeltvise måde.

Så jeg springer over, hvor gærdet er knap så højt, og ønsker GLÆDELIGT NYTÅR herfra Himmel, se Havet! Til kendte, som ukendte, samtidig med at jeg takker for, at folket kigger forbi, og læser med, mens de bærer over med mine til tider uforstålige udgydelser. Takker for sjove oplevelser med andre bloggere, både jer gamle, og de nye. Og lad os endelig fortsætte i det kommende år med at stable flere gode stunder på benene.

Kør nytårsfesten i stilling, og nyd det!

Did you like this? Share it:

10 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy