Himmel, se Havet!

Morgenkaffe

torsdag 31. december 2009klokken 12:20 · 7 kommentarer · Morgenstund

Klar kaffe

Jeg stepper lige ind i stuen, og fornemmer kulden udenfor ruderne. Udsigten er umiddelbar grå, kold og knivskarp, men et tæppe af flosset lyseblå himmel lægger sig dekorativt i baggrunden. Her mangler vist ingenting, og jeg er så let som en fjeder, der er spændt på at komme i gang i køkkenregionen.

Jeg vælger det lette tilbud på morgenmad, kaffe, kiks og en banan, og skærer vejen ud i småfliser, som jeg nedlægger i sirlige mønstre efterhånden, som jeg kommer frem. Til sidst og overmandet af tilfredsheden lander jeg i et sofahjørne varmet op på stakke af småsedler og opslåede kogebøger.

Damn, good coffee! And hot too.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy