Himmel, se Havet!

Mellemdagsmørbrad

onsdag 30. december 2009klokken 17:59 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Mørbrad med pigeoner

En mørbrad i stykker står i et fad, og hygger sig sammen med de sidste pigeoner, der er blevet skåret i kvarte. Et stort rødløg er blevet skrællet, og skåret i et eller andet, der passer til æblerne. Først brunede jeg kødstykkerne på panden i olivenolie, og bagefter glaserede jeg æbler og løg med karry, chili og cider. Og hældte det hele over kødet, der stod og ventede i et ovnfast fad.

En omgang store kartofler skar jeg i både, og vendte dem i lidt olivenolie, hvorefter jeg stillede dem op i rad og række på en bageplade. De røg i ovnen først, og om lidt får de selskab af fadet med mørbrad.

Måske slutter jeg af med en lille håndfuld hakkede valnødder, lige inden tallerkenerne ryger ind på bordet.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy