Himmel, se Havet!

Forfriskende

mandag 28. december 2009klokken 16:13 · 4 kommentarer · Jul, Vejret

Måne på vej mod nytår

Ah, hvor var det skønt at gå om hjørnet og få fyldt kurven med grønt, fisk og magert kød. Jeg kører stadig med den røde julepynt, men den fede mad er jeg blevet træt af. Nu vil jeg igen have masser af grøntsager, frugt og lette retter.

Vejret er ikke koldt nok efter årtiden, hvis jeg må sige det, men i betragtning af at jeg lige har afleveret min frakke til forsikringssyn i det lokale supermarked, skal jeg nok være glad for, at det ikke er værre.

Men jeg elsker ellers frost i januar. Gader der glitrer, som var der generøst strøet milliarder af små diamanter udover. Spurve der sidder stumme, og ser til, mens søer og vandhuller iser ligeså langsomt til, for at ende i en gåtur til Sverige. Men så er det også seriøst koldt.

Nu er der jo stadig en rest tilbage af december, så måske skulle jeg lige klappe kanehesten og koncentrere mig om at forberede en fornuftig og festlig måde til at komme videre ind i et nyt år med de obligatoriske tolv uskrevne kapitler, der skal forfattes indenfor en allerede fastsat tidsramme. Det nye, og helt ubrugte år. Og for min skyld må det som sagt, godt blive skudt igang af en knivskarp og klingende kold januar måned.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy