Himmel, se Havet!

Udhvilet

tirsdag 29. december 2009klokken 13:16 · 1 kommentar · Køkkenskriverier

pigeonpletter

Jeg må indrømme at jeg blev lettere overrasket da jeg opdagede at klokken var tyve minutter over elleve, da jeg endelig svingede benene ned på gulvet og traskede lige ind i formiddagssolen. Udhvilet.

I så høj grad, at Annes morgenmundfuld var en realitet i løbet af kort tid. En dejlig opskrift, lige efter mit hjerte, fordi den er nem at huske, og man kan sætte eget præg på den. Og det gjorde jeg. Ikke meget, kun lige en håndfuld hakkede valnødder til forskel. De lå knækkede og klar, efter af jeg i går aftes fandt frem til den helt rigtige teknik, så nødderne kom af skallen i fuld figur. Og så greb det lidt om sig, må jeg indrømme.

Nu sidder jeg her med varm kaffe og pigeonpletter, og spekulerer på, hvordan jeg skal udnytte dagen, som er fuld af sol og gode løfter. I virkeligheden skal jeg vel bare springe ud i det?

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy