Himmel, se Havet!

Du er min øjesten

onsdag 23. december 2009klokken 13:04 · 3 kommentarer · Familie, Jul

Alfejul

Der sker noget med én, og man får så meget forærende, når man bliver Nonna. Jeg trækker øjesten på et silkebånd af minder, når en ældre herre spiller bedste-boogie på sin strengeleg, enkelt og pladdersentementalt. 

Sangen tager man af tre omgange gennem livet for endelig at ende med at forstå, hvad det hele handler om. Første gang var man selv en øjesten, anden gang stod man med sin egen øjesten, og nu har en anden af mine øjesten fået sin egen øjesten, som hun gerne deler med mig.

Nu deler jeg med dig. Se blot min alfenisse. Og øjesten.

Glædelig jul til Alfefamilien, og tusind tak for det skønne kort med hjemmepoesi og gode ønsker. Vi glæder os i Alfeland, hallelujada!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy