Himmel, se Havet!

For det første

onsdag 23. december 2009klokken 10:58 · 2 kommentarer · Jul, Køkkenskriverier

Vanilleris

Mens I andre har ligget vandret i jeres respektive julevaner, har jeg  akklimatiseret og afstresset. Jeg er en langsom starter, men til gengæld holder jeg jul lige indtil Helligtrekongers.

Dagens første tiltag er risengrøden, som just nu er røget i ovnen med sukker, salt og vanillestang. Det er skisme smart det med at putte grødgryden i ovnen, og det færdig resultat er yderst fortryllende. Jeg har lavet fuld portion, for det er fast tradition, at vi spiser ris a la mande 1. juledag til morgenmad. Selvfølgelig med det helt rigtige kirsebærsnask på toppen. Mindre kan simpelhen ikke gøre det.

Hov, jeg har glemt mandelgaven!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy