Himmel, se Havet!

Når bare vi har det godt

tirsdag 22. december 2009klokken 17:52 · 3 kommentarer · Indkøb, Jul, Rod og ragelse

Juleappelsiner

Nej, jeg stresser ikke. Hvad skulle jeg dog det for? Nej nej, jeg tager det i små slurke, som det kommer, og husker at nyde ferien. Jeg veksler mellem rengøring, indkøb og julestadsning. Lidt hist og lidt pist. Det lyder fortryllende nemt og tilbagelænet, men det er det slet ikke!

Størstedelen af julemaden er båret hjem, og for en enkelt gangs skyld misundte jeg dem med bil, der lige fistrer ud i Bilka, og fylder bilen op, og fistrer hjem igen, og læsser af i køkkenet. Ja, det tænkte jeg meget på, da vi stred os gennem snevejret dernede om hjørnet.

Da jeg havde fået pakket ud, og læsset af, kunne jeg konstatere, at det var blevet for dunkelt til at færdiggøre rengøringen af resten af bryggeboet, så nu sidder jeg her, og overvejer om vi skal holde juleaften på fredag i stedet for?

Njahhh! Jeg tror nu at vi alligevel napper den gode gamle nummer 24, og følger flokken. Færdig bliver jeg jo måske nok. Eller noget der ligner.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy