Himmel, se Havet!

At bo

tirsdag 24. november 2009klokken 23:30 · 12 kommentarer · Familie, Lejligheden, Ve og vel

Opslagstavle

Om et øjeblik er det seks år siden, at jeg skulle smække benene op på eget bord én gang til, og igen. Jeg gik i gang med opgaven, og på trods af en del forsinkelser og andre forhindringer lykkedes det mig at få bakset omridset af et nyt hjem op at stå. Et ganske nydeligt omrids, må man sige, men stadig manglende en hel del fra den skuffe af boligindretningen, der udgør forskellen på at bo for alvor, og bare at være.

Efter at have gennemført denne første etape tog vi på ferie, og kort efter væltede Bjørnens verden, og dermed også min. Herefter handlede det kun om, at være.

Når verden endelig rejser sig igen, går der noget tid, før systemet opdager det, og man vakler rundt som fulde søfolk på landlov. Men en dag står man igen med fast gulv under ragsokkerne, hostene og spruttende, og banker hegnskramper i væggen. Træder et par skridt tilbage, ser beundrende på den nye opslagstavle, mens hættemågerne lander på rælingen. Pudser fjerene, og klaprer lidt med næbbene.

De ved det også. Jeg er begyndt at bo igen. For alvor.

Did you like this? Share it:

12 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy