Himmel, se Havet!

Novemberlys

tirsdag 24. november 2009klokken 11:17 · 5 kommentarer · Ve og vel, Vejret

Morgenkran

Novemberlys er rigtig smukt, når man først får lov til at se ordentligt efter. Solen gløder igennem på den lidt kolde måde, hvor der bliver holdt justits med guldet. Men den skinner, og skal jeg læne mig op af en almen kendt formodning, er det helt sikkert fordi, Alfemoren fylder år i dag. Hun har fortjent sit solskin, og tillykke

I det hele taget kender taknemmligheden for en smule sol ingen grænser, for jeg er i tredjedags-symbiose med min dyne, men er åbenbart i bedring, for jeg har overskud til tankemæssigt at blive hidsig over tilstanden. Jeg har snot på hjernen, hoste i halsen, og ugler i håret. Et syn for guder, hvis man ellers har sådan nogle.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy