Himmel, se Havet!

Kalenderklar – om ikke andet

onsdag 18. november 2009klokken 19:08 · 2 kommentarer · Aftenstund

Papir i rulle

Rod. Alt roder. Jeg roder. Mit hjem roder. Min familie roder. Mit arbejde roder. Roder! Rode! Rod!

Nu har jeg imidlertid taget fri et par dage, så jeg kan få rodet mig ud af bare noget af det. Jeg var tæt på at forfalde til at rode mig ud af Bajer&Burger-arrangementet på fredag, men før den vanvittige ide voksede mig over hovedet, og ganske fratog mig muligheden for fornøjelsen, satte jeg hælene i, og nægtede. Kategorisk.

Stormen tér sig i stilladset, og Bjørnen har lige landet en protion Chili con Carne på sidelinien.

Når den er forsvundet ned i mit glubenede sultne indre, vil jeg få styr på alle mine lister og huskesedler. Danne mig overblik. Når det er gjort, skynder jeg mig at komme på forkant med det kommende år, ved at få lagt dekorativt papir på for- og bagside af de nye kalendere. Måske får jeg også slået den nye opslagstavle op på væggen med en klampe, eller to.

Og så må det vist også være godt, for jeg skal da for filan også have lov til at slå lejr foran en frisk film fra fadet lige midt i fjernsynet. Siddende i sofaen. Mens stormen tér sig i stilladset. Og jeg skal love for, den tér sig.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy