Himmel, se Havet!

Blå skumring

fredag 30. oktober 2009klokken 19:33 · 2 kommentarer · Aftenstund

Kran Hvad venter du på, tænker jeg, og rækker ud efter den stak gode film, der bare ligger, og venter på at blive brugt. Hvad venter du på, tænker jeg og hiver en fredagsøl ud af køleskabet, som jeg nyder i små kolde slurke, mens jeg håndskærer ovnkartoflerne.

Hvad venter du på, idet jeg skriver endnu et indlæg om en fredag, der på et tidspunkt er så blå, at kranen skifter farve af begejstring.

Hvad venter du på, tænker jeg, da tallerkenen med nystegte hakkedrenge, ovnkartofler og nyrørt pestomayo, lander ved min ene side og katten på den anden. Resten af øllet går forøvrigt fint i spænd med dagens ret.

Hvad venter du på?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy