Himmel, se Havet!

Når hverdagen går sin vej

fredag 30. oktober 2009klokken 15:51 · 2 kommentarer · Nuet

Kastaniens gyldne arm

Fra det tidlige morgenbord og frem til, jeg afspadserer et par timer, bæres jeg frem af noget der kan minde om søvnmangel. Ikke at jeg mangler, men det føles bare sådan.

Efter, at jeg, for weekendens skyld, har forladt det christianshavnske arbejdsmarked, triller jeg indenom et nogenlunde lokalt supermarked, hvorfra jeg hjemfører så usammenhængende elementer, at de kommer til at ende i vidt forskellige måltider.

Helt uden for nummer udvider jeg den hjemlige hygge med hele to potteplanter, og da jeg udenfor butikken, et øjeblik senere, står og laster TrilleNyx, slår det mig, at jeg nu mangler to urtepotteskjulere. Hvis det altså skal være helt tjekket, og ligne noget fra et af de blade, jeg faktisk næsten aldrig køber.

Derefter slår det mig, at det er i morgen, at jeg begynder at få avisen igen, og så bliver jeg helt salig, og triller hjem med herlige forstillinger om tidlige weekendmorgener med avis og kaffe. Fra egen kaffestation. Og godt brød. Og ost og marmelade.

Der er tomt i hytten her, mens jeg pakker varer ud, og stiller på plads.

Så sænker roen sig, og kaffestationen bringer kaffen ud, og kort efter sidder jeg bænket foran skærmen. Da glasset er tømt, falder jeg frydefuldt, og let omkuld i sofaen. Og sover.

Da jeg vågner igen, er det endelig blevet weekend. Sådan for sulan, rigtig weekend. Og, som jeg håber, en god én af slagsen. Til dig også!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy