Himmel, se Havet!

Genoptaget

lørdag 31. oktober 2009klokken 12:10 · Endnu ingen kommentarer · Ve og vel, Weekendsysler

Lørdagskryds

I nat ramte avisen gulvet. Jeg hørte det godt, men bildte mig ind, at det var nogle stakler, der var tidligt på færde med weekendens pøl af reklameblade og tilbudsaviser. Den tanke holdt jeg fast i, da jeg trillede ud af sengehalmen i morges.

Men selvfølgelig var det ikke det!

Der blev lavet kaffe, og jeg skubbede mig godt tilrette i sofadybet og gled ind i avisen. Det føltes godt, og den vante læserækkefølge af sektionerne faldt hurtigt ind i den vante gænge. Og så gik tiden da bare med det, indtil kaffekoppen var tom, og bunken gennemtrevlet.

Og så genopdagede jeg Lørdagskrydsen!

Jamen, så gik tiden da bare med det, indtil jeg langsomt lod mig lede over i en overbevisning om, at det måske var en rigtig god ide at få indkøbt noget mere kaffe. Så det tror jeg lige, at jeg får gjort, inden tiden da bare finder på noget nyt, jeg kan muntre mig med.

Ja ja, hverdagen er dejlig, men hvem kan dog have noget imod weekenden, det kære væsen?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy