Himmel, se Havet!

Langstrakte overvejelser

mandag 13. juli 2009klokken 18:16 · 6 kommentarer · Bøgernes verden, Ferie, Øjeblikke.

Jeg har brugt det meste af dagen på at sidde i sofaen og se film, mens jeg overvejede, om jeg skulle tage en tur til Skanderborg, eller Silkeborg.

I Skanderborg har de fedt økologisk chokolade og lakrids, hvorimod i Silkeborg har de, nåja, interessante bagerforretninger og fristende garnbutikker.

Ælle-bælle, jeg tager lige en film til og hov, der blev jeg vist lige sulten…og så var det pludselig for sent.

Over en tallerken med et stykke rugbrød, sennepssmurt og belagt med italiensk skinke, samt røræg lavet på fløde og friskhakket dild, sidder jeg nu her, og beslutter mig for, at i morgen er der atter en dag, som Thit Jensens yndlingskonge altid udtalte.

Måske skulle jeg genlæse bøgerne om en tid, hvor man gik klædt i så stærke kulører, som for eksempel heliotropblå. Ja altså, ifølge fornævnte forfatterinde. Og hun må om nogen vide det, for med sine evner indenfor spiritisme, var hun i stand til at spørge Valde selv. Så’en direkte og face to face.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy