Himmel, se Havet!

Havearbejde

tirsdag 30. juni 2009klokken 13:22 · 3 kommentarer · Ferie, Haveliv

Vejret i dag er overskyet, men det er dejlig varmt. Jeg sad lidt på ferieverandaen og strakte ben, da jeg pludselig blev ramt af en bølge af foretagsomhed. Efter et hurtigt bad gik jeg en runde med rosensaksen, og klippede løs.

Lavendel lægger tilfældigvis op til spørgsmålet i en kommentar, om hvorvidt havearbejde er motion, eller meditation. For mig er det helt klart motion. Det giver sved på panden, og tankerne går på vandring, mens man hyggeknokler mellem blomster og bier.

Det er næsten det sammen med håndarbejde og madlavning. Det er dog efter min mening, hverken motion, eller meditation, bare ren afslapning, hvor der er frit slag til at få tænkt over tingene i et stilleflydende forløb.

Men meditation er det altså ikke. Set fra min side af rosenhækken.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy