Himmel, se Havet!

Udflugt med vogn

tirsdag 30. juni 2009klokken 20:23 · Endnu ingen kommentarer · Familie, Ferie, Køkkenskriverier

Jaja, jeg ved det godt, men jeg er altså fuldstændig stegt med den lille unge. Han har betaget mig fuldstændig, og det bliver nok ikke det sidste billede, endsige det sidste ord, af og om Viktor Vandhund, der vil forekomme her på bloggen.

Vi har haft en dejlig eftermiddag, hvor vi trissede rundt i Ry, også med fald for gode tilbud. Helt uventet, fandt jeg en lækker overdel i en farve, som er ganske ny og uprøvet for mig, og ti minutter efter var jeg den heldige ejer af en ny og voldsomt praktisk allrounder af en taske.

Det var det rene røveri og meget Malmøagtigt.

Et par flasker vælværevand fra Læsø, iskolde, blev slutningen på den tur, og selvom vi var fristet til at tage den nemme løsning, var vi fornuftige, og gik hjem, og lavede mad istedet for at gå på italiensk.

Før, under og efter maden, fik vi et par dejlige timer i baghaven, hvor temperaturen var nådig, og Viktor Vandhund veltilpas.

Vi fortsatte over i aftenen med et herremåltid af et koteletfad med rød peber, champignon og forårsløg nænsomt svøbt i økologisk fløde. På sidelinien store bagekartoffelchips, også fra ovnen.

Derefter gik lillemanden kold, og alfemor og jeg skyndte os at få pakket ham sammen i autostolen, så de kunne komme hjem og putte i en fart.

Det er så en lille times tid siden, og jeg har lige opdaget, at alfemor sandelig har glemt en hel jordbærtærte i kølskabet, og det kan da muligvis godt gå hen og få følger, efterhånden som aftenen skrider frem.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy