Himmel, se Havet!

Græshopperne

lørdag 27. juni 2009klokken 19:12 · 2 kommentarer · Fest og fejring

Efter en festlig dimensionsfest måtte vi sætte benene på nakken, og styrte hjem for at anrette frugt, saltkiks, creme cheese og vodka i sjove farver. Der var sved på panden, og fart i fingrene. Men vi blev belønnet af en glad og begejstret græshoppesværm, der kom fra pizza, og nu bare trængte til det lette og lystige.

Ti minutter havde vi i det livlige selskab, men vi nåede rækken rundt, og fik både hilst og gratuleret. En del forelskede sig håbløst i Septemberalfen Viktor, der med strålende nysgerrighed beundrede selskabet fra mors trygge favn.

Nattegudinden derimod var blevet taget på sengen, og var havnet under lænestolen, mens de unge mennesker gæstede stuerne. Hun var en kende rystet resten af dagen, dels over lænestols-oplevelsen, men også over de ukendte lyde fra den glade Septemberalf. Han har heldigvis let til latter, og den flød gavmildt gennem hytten her længe efter, græshoppesværmen var draget videre.

Efter en glædesfyldt fællesskål blev det snart tid til nedtælling, og den opstemte forsamling nybagte studenter måtte videre på deres turné.

Midt i natten vendte Bjørnen hjem, imponerende nok uden for meget slinger i valsen og kykkeliky. Sikkert fordi cykeljobbet ventede ham lørdag morgen.

P.S. Jeg skal, på egne og Bjørnens vegne, tusindtakke hjerteligt for alle jeres hilsner og lykønskninger.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy