Himmel, se Havet!

Man tager hvad man har

fredag 26. juni 2009klokken 06:59 · 9 kommentarer · Fest og fejring

Dagen er skudt i gang, og jeg har vendt mig fra rød dug, marguritter og hvide servietter over til noget ganske andet. Ideerne falder fra fingrene, mens jeg tøfler rundt i stuerne. Jeg tager, hvad jeg har, og tryller festglæden frem med alt fra både fint porcelæn, arvesølvet, og til lågene fra chokoladeæsker.

Typisk for fruen her, er der stadig et par småbunker, der skal af vejen sammen, og en lille opvask venter i baljen. Men festtøjet hænger klar på bøjlen med lilla ben og jakke, og i dagens anledning bliver øglefødderne stukket i sølvsandaler.

Bjørnen er i hulen, og skriver 12 i huen, mens han udtænker passende beklædning til lastvognskørsel. Gæster er på vej fra nær og fjern, og jeg kan med slet skjult glæde afsløre, at vi bliver hele fire på bænkerækken i dag.

Og jeg er den, der er smuttet.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy