Himmel, se Havet!

Når fugle flytter sig

lørdag 27. juni 2009klokken 22:07 · 20 kommentarer · Ferie, Tanker om ting og tilstande.

I princippet kunne jeg godt lukke, og slukke “Himmel, se Havet!” nu.

Ideen med at bruge skriverierne som en slags terapi, har holdt vand hele vejen, og nu er jeg faktisk fremme ved det mål, som jeg i sin tid satte mig. Havde det været en bog, jeg skrev på, ville det være et rigtig godt sted at slutte.

Sabelkattene sover dybt i skabets mørke, fuglene er flyttet fra taget ned i mine hænder, og mit eget billedet af mig giver igen god mening.

Bjørnen vandt jo huen, og vokser støt mod nye opgaver. Septemberalfen er et lykkeligt barn i favnen på den bedste bonusdatter, man kan ønske sig. Mit netværks nye masker, har både forøget og forstærket det, og forbindelsen til et årelangt venskab er genetableret.

Jo, det kunne være et godt tidspunkt at sætte punktum nu, hvor min lille familie rider bølgen med den gode lykkes medvind i ryggen.

På den anden side set, sidder jeg nu igen i himmelbakkens skygge, med styr på både internetforbindelse, og jyske tv-kanaler, og spekulerer på om det egentlig ikke er en meget god optakt til en fortsættelse?

Did you like this? Share it:

20 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy