Himmel, se Havet!

Over åen

tirsdag 2. juni 2009klokken 18:15 · 4 kommentarer · Bagning, Køkkenskriverier

Måske, var det lige i overkanten, men husk nu på at foodprocessoren er afgået ved døden, så måske var det alligevel ikke helt tosset, at jeg i stedet for at rive, kørte en flok gulerødder, en tot, ingefær, lidt citron og tre peberfrugter igennem saftpresseren, og derefter brugte både saft og presserester i et brød.

Jeg har fået lettere tilgang til økologisk gær, og fra efteråret bliver det endnu nemmere. En pakke af slagsen røg i skålen sammen med muscovado, og da begge dele var smeltet sammen, rørte jeg saft og presserester med i.

Der var lavvande i den økologiske melbeholdning, så jeg måtte først spæde op med durum, men på sigt gik det fint, og der var nok af den almindelige. Olivenolie og min p. t. yndlingsblanding af lavendelblomst salt og stødt rosenpeber blev der også plads til.

Nu er hævehætten sat på skålen, og senere finder jeg ud af, om der kommer brød ud af forsøget. Går det godt, har jeg tænkt mig at tilsætte presserester i brød eller kager, bare sådan lidt i ny og næ.

Mens jeg venter, sætter jeg tænderne i en af mine yndlingsmadder, banan med mayo og friskkværnet sort peber. Uhm, altså!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy