Himmel, se Havet!

Skovbund

mandag 1. juni 2009klokken 17:52 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Skovbund, men bestemt på den gode måde. Sådan smager min første rigtige, hjemmegjorte grøntsagsjuice. Hjulpet på vej af æble, ingefær og citron, blev rød peber, broccoli, gulerødder og rødbede til en vellykket smagsoplevelse.

Jeg har i hast tillagt mig vanen med at skille presseren, og skylle alle delene grundigt, inden jeg går om bord i glasset. God vane!
Indtil videre har jeg været heldig med mine eksperimenter. Safterne, der havner i glassene, har alle været farverige og smagsfyldte, og med en basis af æble, citron og, eller ingefær, tror jeg ikke, at de fremtidige udskejelser går helt galt.
I morgen skal lageret af frugt og grønt atter fyldes op, for disse har virkelig fået ben at gå på, i hytten her, efter saftpresseren er flyttet ind.
Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy