Himmel, se Havet!

Bananhjerter

mandag 1. juni 2009klokken 12:10 · 5 kommentarer · Bagning

En pakke gær rørt glat med sukker. Tilsat vand, olivenolie, to maste bananer, stødt ingefær. Lidt hvedemel, lavendelblomstsalt/rosenpeber. Mere mel. Ælte, ælte. Smidig og samarbejdsvillig.

Op i skålen, hævehætten på, og tiden går sin skæve.

Halvdelen af dejen fordeles i hjerteforme, og resten vrides i facon til et enestående brød. Efterhæver på køkkenbordet på bageplader, mens ovnen varmes op.

Hjerterne fik cirka 12 minutter ved 200 grader, og brødet er sat til 20. Bananhjerterne står dækket med et fugtigt stykke, og er klar til spisning, når det enestående brød bliver hevet ud af ovnen.

Så om lidt spiser vi.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy