Himmel, se Havet!

Dagen har været god…

onsdag 30. maj 2007klokken 17:01 · 6 kommentarer · Nuet

og intentionerne stadig de bedste. Jeg har købt øl og speltmel, og har tænkt mig at koge kaffen senere i aften, for det skal der også i maltbrødet.

Allerførst skal jeg ha’ nedlagt den opvask, der simpelhen bare ikke vil forsvinde af sig selv, og lidt mad skal det vel også blive til. Lidt strik og tv ville hellere ikke være af vejen, så der er fuldt blus igen i aften.

I virksomhedssammenhæng så det ud som i går. Bare med en anden makker, men altså stadig to til at varetage tre mands arbejde. Men hele vejen var vi på sammen frekvens og fik gjort dagen god for virksomhedsbrugerne og sendte dem glade hjem.

Derfor gik jeg også glad derfra og cyklede ud for at købe lidt ind på vejen. Jeg var i et par Netto’er, et økologiske supermarked, men sandelig også i en af de cremefarvede livstilsbutikker med lysestager, notesbøger og pudebetræk. Jeg holdt mig på måtten, jeg købte ikke en eneste notesbog, selvom de var pæne og nedsatte.

MEN, jeg røg i med en lysebrun hørdug, der vil komme til at dække min bordplade på en lækker måde. Kanske den er et helvede, at stryge, men det ser vi på en anden dag. Lige nu nyder jeg den sprøde, glatte fornemmelse af nystrøget uberørthed.

Den var uimodståelig og billig, og jeg elsker billig! Før 639,- nu 100,-. Et jordfund, som min mor ville ha’ kaldt det. Jep, dagen har været god.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy