Himmel, se Havet!

Et par flade eller fire.

onsdag 30. maj 2007klokken 20:17 · 2 kommentarer · Katten.

Bjørnen nyder godt af råt i dag, så resten af husstanden ta’r en stille håndmad. Jeg har gjort mig fri af opvasken med alle dens potter og pander. Jeg kan ikke fordrage opvask.

Lydbøger gør det nemmere at fordøje opvask, men jeg er kommet lidt ud af vanen med at komme på biblioteket. Jeg får heller ikke rigtigt læst papirbøger for tiden, men trangen til bogstaver i rå mængder, vender altid tilbage.

Nattegudinden har sovet hele dagen og nu er hun frisk. Hun vælter sig rundt på gulvet med og i min taske. Hun spæner tværs gennem lokalerne og bremser hårdt op i uldtæppet, så det bølger i lange baner. På trods af insisterende blikke tværs over bordet, deler vi ikke mad. Hun har sit knas i skålen.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy