Himmel, se Havet!

Snydt!

tirsdag 29. maj 2007klokken 18:44 · 8 kommentarer · Nuet

Vi var to til tre mands job i dag, og mange virksomhedsbrugere, så jeg blev da brugt til noget i dag. Det mærkes ikke af så meget lige efter en pinseferie, men i løbet af uden vil jeg synke mere og mere sammen i knæene.

Jeg kørte, efter endt arbejde, mod Klosterstræde for at byttet en rundpind hos Bette. Jeg kom til at snolde lidt, fordi hun havde nogle fine opskrifter på færøske sweatre, så jeg kan få brugt noget af al mit islandske uld. Jeg har til flere islændere liggende i min samling. Der kom da også lige en pind eller to ekstra med i posen.

Vel hjemme i baghaven, faldt jeg i snak med en af mine rare medbeboere. Vi nød solen og sludrede om løst og fast. Det er dejligt med godt naboskab. Det er dejligt bare at nyde sol og godt selskab, slappe af.

Nu sidder jeg her og blogger og må heller komme frem til det der om, at jeg ikke får begyndt bagningen af maltbrød i dag. For jeg er for brugt. Jeg gider dårlig nok gå ud og koge pasta til den gang kalvekød, der ligger klar i køleren. Jeg er træt og, hvis jeg går i gang nu bli’r det sur pligt og ikke spor fornøjeligt. Godt brød skal fremstilles med kærlighed og lyst, så derfor ryger surdejen på køl og måske bli’r det bagedag i morgen.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy