Himmel, se Havet!

Det ser sort ud

tirsdag 29. juli 2008klokken 09:38 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Når jeg pakker, kommer jeg ofte til at pakke i farver. Denne gang er den dominerende farve sort, men det har intet med dårligt humør, eller sortsyn at gøre.

En enkelt maskine triller, men med den hede vi holder her i hytten, er det tørt på ingen tid. Skoene er skyllet rene, og de finere af slagsen er pakket ned. Jeg nægter at tage gummistøvlerne med, for vejret bliver ikke til det!

Jeg er ikke til krystal trylle-trylle, men min rosakvarts kommer med omkring. Jeg har haft den med på utallige rejser og ture, og jeg havde den selvfølgelig også med, da Bjørnen blev født. Den er et symbol på dem efterlader, og som jeg, når rejsen er slut, glæder mig til at se igen. Så ned med den i kufferten.

Tilbage er nu, at få pakket alt det løse, og gøre sig overvejelser om alt det løse. Alt det løse er kameraer, læsestof, strikketøj, toiletgrej, rejseapotek og andet gøgl.

Tøj er en ting, men gøglet er noget helt andet.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy