Himmel, se Havet!

Kom nu i gang

tirsdag 29. juli 2008klokken 07:56 · 11 kommentarer · Nuet

Jeg skal altså have pakket i dag. Jeg skal rejse tidligt på morgenen, så hvis jeg skal have noget med, er det ved at være nu. Det eneste, der er kommet på bordet, er det nys indkøbte rejsekit med duftlys og røgelse. Katten holder sig til, måske i håb om at ryge med i kufferten.

Jeg glæder mig meget til at komme til Jylland. Jeg glæder mig meget til at være sammen med Septemberalfens mor, og jeg glæder mig til at møde Liselotte og Ella.

Jeg glæder mig til at gense Himmelbjerget og gerne en solnedgang. Jeg glæder mig til at træde ud på vådt græs om morgenen, og jeg glæder mig til at sidde på terrassen om aftenen, og le så det synger. Jeg glæder mig til at sove længe, og til at stå tidligt op. Jeg glæder mig til at kokkerer i andre omgivelser, og til at udforske den lokale garnpusher.

Ja, listen er lang, så måske skulle jeg bare komme i gang.

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy