Himmel, se Havet!

Overfladebehandling

tirsdag 29. juli 2008klokken 10:08 · 7 kommentarer · Nuet

Jeg holder lige en pause. Og kratter i overfladen af Silkeborg. Septemberalfens mor har advaret mig på forhånd om de gode forretninger, der findes der. Vi skal på bytur, skal vi. Jeg spottede lige i forbifarten et kunstmuseum og noget med Asger Jorn i lange baner. Den er jeg med på. Det bliver en heldagstur, kan jeg se. Eller flere?

Jeg skal endelig mødes med Anne, og jeg ved at hendes veninde, har en dejlig forretning i Silkeborg, som også står på huskelisten. Måske er jeg heldig også, at blive introduceret til nogle inspirerende garnsteder.

Silkeborg.com synes, at man skal have mulighed for at følge med i vejret. Godt så, men bare vi er enige om symbolernes betydning. Kan varmt sommervejr ikke lade sig gøre, må der i det mindste være tale om opholdsvejr, så længe min ferie varer!

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy