Himmel, se Havet!

Gi’væk’er på bedding

onsdag 13. januar 2010klokken 19:32 · 9 kommentarer · Aftenstund

Tess

Mens jeg sidder her, og overvejer en anderledes tilgang til en gi’væk’er, kører min seneste udgave af en Baktus gennem hænderne. Af gode grunde bliver den omdøbt til Tess, for de sidste par onsdage har jeg nemlig genset en britisk serie på SVT2, Tess of the D’Ubervilles. Noget skal man jo foretage sig onsdag aften, og når det også kan kaste ideer til lidt strik af sig, er det vel ikke helt tosset?

Dagen i dag har været den lange af slagsen, men med kun tolv børn på stuen skyldes matheden i sokkerne nok mere, at jeg er lettere rusten i arbejdsformen efter den gode lange ferie.

Fik jeg forresten nævnt, at Bjørnen er blevet optaget på det ønskede uddannelsessted? Njah, på FB måske, men bær over med mig. En god ting kan da vist ikke siges for tit, eller noget?

Gi’væk’eren vender jeg tilbage til.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy