Himmel, se Havet!

Gi’væk’eren

torsdag 14. januar 2010klokken 18:16 · 10 kommentarer · Blogleg

Det gyldne tårn

Hvad skal jeg nu skrive om?

Bjørnen havde nappet det meste af rengøringen, så der var kun badeværelset tilbage, da jeg kom hjem, og skulle i gang. Bagefter indkøbte vi øko for alle pengene i det lokale supermarked, og nu simrer en stor portion Chili con Carne på blusset. I weekenden samler jeg de løse ender, og smækker det sidste på loftet og ja, så har jeg nået mit mål.

Og, hvad skal jeg så skrive om?

Jeg kan jo håbe på, at den poetiske ånd kommer over mig igen efter et længere fravær, men indtil da kunne jeg jo begynde med at annoncere min alternative gi’væk’er.

Der er ti pladser i Skurvognen, og nu udlodder jeg de ni. Vil du dele mit og ni andre garanteret interessante og sjove menneskers selskab omkring mit spisebord, eksempelvis fredag den 29. januar, ja så skal du skrive dig på listen ved at sende mig en mail på adressen: himmelsehavet(snabela)dotcom, så udvælger jeg, hvem jeg helst…nej pjat…først til mølle, ing’.

Når jeg har dannet mig et overblik over interessen for udlodningen, finder jeg ud af arrangementets videre indhold. Og nej, du må ikke tage stolen med hjem bagefter, men til gengæld er både strikke- og snakketøjet velkomment.

Er du frisk på den?

Did you like this? Share it:

10 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy