Himmel, se Havet!

Forespørgsel

mandag 11. januar 2010klokken 18:15 · 14 kommentarer · Aftenstund

Reolsol

Der har ikke været meget sol i reolen i dag, og da slet ikke så meget som en enkelt lille stråle, da jeg kom hjem fra jobbet i dag efter tre ugers dejlig juleferie. Da havde den aftenblå farve sænket sig, og lige nu er der helt sort i min udsigt.

Det var faktisk rigtig godt at komme tilbage, og i gang. Men det var også rart at komme hjem i de ryddelige gemakker, der efter en rengørlig overhaling på torsdag vil fremstå fra sin nydeligste side for eventuelle gæstebud. Jeg tøflede simpelhen rundt i går for, at nå det hele inden ferien var slut. Resultatet var, at jeg næsten ikke kunne falde ned igen, og kom så sent i seng, at jeg næsten blev bekymret, men i morges da der blev bippet til opstandelse, var jeg helt med.

Og nu vi snakker om gæstebud! Er der mon nogen, der har lyst til at kigge forbi til lidt strik og snak nogle par timer en eller anden aften? Og hvornår skal vi mon kaste os ud i en ny omgang Bajer&Burger, eller måske noget med kager? Sig frem, og kom med nogle forslag, så får vi det til at gå op i den  højere enhed, ing’?

Og så er jeg i øvrigt den, der er skredet. Ind i sofadybet, hvor strikketøjet, og fjernbetjeningen ligger klar.

Did you like this? Share it:

14 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy