Himmel, se Havet!

Snydt!

tirsdag 29. maj 2007klokken 18:44 · 8 kommentarer · Nuet

Vi var to til tre mands job i dag, og mange virksomhedsbrugere, så jeg blev da brugt til noget i dag. Det mærkes ikke af så meget lige efter en pinseferie, men i løbet af uden vil jeg synke mere og mere sammen i knæene.

Jeg kørte, efter endt arbejde, mod Klosterstræde for at byttet en rundpind hos Bette. Jeg kom til at snolde lidt, fordi hun havde nogle fine opskrifter på færøske sweatre, så jeg kan få brugt noget af al mit islandske uld. Jeg har til flere islændere liggende i min samling. Der kom da også lige en pind eller to ekstra med i posen.

Vel hjemme i baghaven, faldt jeg i snak med en af mine rare medbeboere. Vi nød solen og sludrede om løst og fast. Det er dejligt med godt naboskab. Det er dejligt bare at nyde sol og godt selskab, slappe af.

Nu sidder jeg her og blogger og må heller komme frem til det der om, at jeg ikke får begyndt bagningen af maltbrød i dag. For jeg er for brugt. Jeg gider dårlig nok gå ud og koge pasta til den gang kalvekød, der ligger klar i køleren. Jeg er træt og, hvis jeg går i gang nu bli’r det sur pligt og ikke spor fornøjeligt. Godt brød skal fremstilles med kærlighed og lyst, så derfor ryger surdejen på køl og måske bli’r det bagedag i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne

  Lækkerier!!
  Jeg må vist også hellere strikke islandsk, men med åbning foran, ellers går jeg til.

  Hvordan går det med blusen fra forleden?
  Forhåbentligt bedre, end det gør med min Lotus, som er på opstart nummer 4.

 • Kontorchefen

  Det lyder nu så hyggeligt når du skriver.
  Ha en god aften 🙂

 • Losarinas mor

  Åh, en nat…
  Det er dejlige ting , du har skaffet til huse. Jeg får ganske lyst, ja nærmere en trang, til at besøge din garnbutik.

 • HANNE

  Flotte sweaters…jeg troede ikke, der var nogen som turde strikke stjerner mere…tænk hvis 2*Gudrun ser det 🙂

 • Sifka

  Jeg måtte pille op én gang men nu går det vist fint nok, Anne. Jeg håber ikke jeg skal ud i 4 omgange ligesom dig 🙂

  Tak, kontorchef, og i lige måde 🙂

  Yeahr, what a night, jeg glemte endda den del, hvor katten prøvede at forcere persiennen for at kunne komme til at æde min klematis! Det er ret larmende og i øvrigt vil jeg ikke ha’ det!
  ja, Bettes Design er et besøg værd.

  Hanne, hun har undersøgt sagen, og man kan ikke ta’ patent på et så gammelt traditionelt strikkemønster. Jeg syns i øvrigt at det var en latterlig sag de startede der 🙂

 • judith

  Jeg har også masser af islandsk garn liggende, og det eneste projekt jeg har gang i lige nu (det har varet længe ) er et par vanter:-)
  Ha en rigtig god dag.

 • Sifka

  Judith, vi må danne en klub til opbrugning af islandsk garn 😉

 • Sifka

  Anne, du må godt være med 🙂

Læg en kommentar

Jimmy