Himmel, se Havet!

Henslængt.

fredag 1. februar 2008klokken 12:35 · 2 kommentarer · Nuet

Kørekåben og lufferne venter med tålmod på, at jeg får tjekket opskrifter og lagerbeholdning. Jeg har tidligt dag i dag, men har yderligere forkortet den med et par timers afspadsering, så den blev endnu tidligere.

Om lidt skal jeg hen og nedstirre de lokale kølediske, samt proppe kurvene fulde af weekend- lækkerier. Måske var det på tide, at få indviet den nye stegegryde med et eller andet fornuftigt stykke kød. Jeg har også en meget stor bunke rødbeder liggende, og hvis jeg ikke skal ud i alt for mange forskelligheder, ville en portion Bortsch ala Ole Sohn, være et godt bud på en mandagssuppe.

Lørdag er Sukkersukkenes dag, og jeg skal frydesukke over en portion fastelavnsboller med creme, marcipan og hele svineriet. Måske en kage, for en sikkerheds skyld.

På vejen hjem styrede cyklen helt af sig selv hen til dvd-udlejningen og en enkel, nåjada, tre film, røg med hjem i tasken. Kærlighed, cowboyder og Anthony Hopkins. Dette sat sammen med strik og sofa, skulle være garati for M E G A-hygge. Så på med vanten, det er fredag. Ligenu!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy