Himmel, se Havet!

I stormly.

torsdag 31. januar 2008klokken 21:15 · 7 kommentarer · Strik

Jeg har været til min første aftenstrikseance i denne lille gode biks, hvor jeg fik god hjælp til at komme i gang med min udgave af Mitered Mittens.

Lige ankommet stod jeg så der, og vidste ikke rigtigt, men heldigvis blev jeg genkendt af en anden blogger ,og så gik det hele lidt nemmere.

Og for Søren, et selskab jeg var havnet i! De kunne rubbe pindene og slyngede om sig med navne på modeller, garn og forhandlere, så det var en lyst. Jeg sugede til mig, så godt jeg nu kunne. Jeg skulle både koncentrere mig om strikketøjet, få dumme fingre til at makke ret og følge med i samtalen, som der også var godt gang i. For folk, der kender mig lidt nærmere, vil dette komme som en overraskelse, men jeg var faktisk tavs i længere perioder.

Jeg var kommet sådan lidt mangelfuldt hjemmefra, men det gav mig mulighed for at investere i et sæt af de ekstra lækre strømpepinde og lidt garn til supplement.

På sin vis var dette en af de her grænseoverskridende handlinger, som jeg er begyndt at begive mig ud i, og jeg er glad for, at jeg gjorde det, og lur mig, om jeg ikke møder op til den næste omgang aftenstrik, som bliver afholdt den 21. februar klokken 18.00-21.00. Kig forbi, det er skisme hyggeligt.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy