Himmel, se Havet!

Morgendagens madbolle.

onsdag 30. januar 2008klokken 18:46 · 2 kommentarer · Nuet

Jeg er midt i et opgør. Jeg prøver at undgå slik og andre sukrede sager. Det er ikke et vægtspørgsmål, men et forsøg på at få styr på de tilbagevendende problemer jeg har med især mine fingre. Jeg har en indgroet tro på, at raffinerede produkter er noget hø, men det er svært at slippe ud af dyndet. Dog synes jeg, at det denne gang går rigtig fint, og jeg har holdt poterne i ro og behændigt undgået at gå i fælderne.

Undtagen i lørdags, hos Shabby, hvor en enkelt kanelsnegl og et par smagsprøver af mine egne renæssancekager, slap forbi kontrolbamsen. På lørdag sænker denne igen paraderne, og slipper en enkelt fastelavnsbolle igennem. Det hedder vist livskvalitet, og er vigtig for processen.

For at klare skærene, er det vigtigt med små måltider fordelt over dagen, og derfor bager jeg, så der er brød i kassen, hver dag. Dejen i dag er lavet med durum, hvedemel, olie, vand, salt, gær og en pose tropemix med rosiner og blandede nødder. Så må vi se, hvordan det udvikler sig.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy