Himmel, se Havet!

Gave med glæde

lørdag 14. september 2013klokken 19:50 · 3 kommentarer · glædeligt overrasket

P1230200Jeg holdt, jo, og jeg fik, jo. Fest og gaver. Og, glad blev jeg, jo.

En baljefuld af godis wrappet up i et russisk stykke broderi, var en af gaverne, der især udfordrede. Og yes, jeg tager udfordringen op, og glæder mig til at blande olie, eddike og sirup, af særlig karakter, ind i det, mit levende liv, der udfolder sig i køkkenet, og i cocktailbaren.

Det russiske broderi, som passer perfekt ind i min i øvrige helhed, havnede det bedste sted! På ryggen af den stol, jeg altid griber ud efter, som det nærmeste, som det første. Livlinen!

Tak, Dana.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy